-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:16547 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

خطرات ناشي از عقيدة تناسخ چيست؟
اوّلاً، تناسخ از نظر مذهبي بهانه​اي براي انكار رستاخيز و عدم نياز به پاداش و كيفر در سراي ديگر و احياناً بهانه​اي براي قائل شدن به ازليّت ارواح مي​گردد، و لذا يك مسلمان واقعي نمي​تواند معتقد به تناسخ و عود ارواح به هر شكل و صورت باشد، و تحقيق اين موضوع از دانشمندان مذهبي آسان است، و بسياري از آيات قرآن، اين عقيده را طرد مي​كند.



ثانياً، از نظر اجتماعي، وسيلة مؤثّري براي تخدير افكار، و آماده ساختن افراد براي تن در دادن به انواع محروميّتها و بدبختي​ها و ناكاميها مي​باشد؛ به زعم اين كه اينها كيفر اعمالي است كه در زندگي سابق انجام داده​اند و بايد آنها را تحمّل كنند، تا به اصطلاح پاك و كامل شوند!



و يا به اميد اين كه در زندگي آينده كه به اين جهان باز مي​گردند، جبران خواهد شد؛ پس تن در دادن به آنها ناراحت كننده نخواهد بود و به اين ترتيب اين عقيده، محرومان و ستمديدگان را تشويق مي​كند كه به بدبختيهاي موجود تسليم شوند!



ثالثاً، از نظر اخلاقي، اين عقيده بسياري از تبعيضات اجتماعي و ظلم و ستمها را توجيه مي​كند، و كوشش براي مبارزه با اينها را بي​دليل مي​شمارد، چه اين كه قطعاً يا احتمالاً، اين گونه افراد، كفّارة جنايات خود را در زندگي سابق مي​بينند تا پاك شوند، پس چرا ما مانع تكامل آنها شويم و در راه پاك شدن آنها سنگ بيندازيم؛ بنابراين، ترحّم به آنها هم بي​دليل است! همچنين ما نبايد نسبت به افراد معلول و ناقص​الخلقه و يا ملل استعمار زده و رنجديده احساس ناراحتي كنيم!








ارتباط با ارواح


حضرت آيت الله مكارم شيرازي

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.